Ranking 1.3.2018

Post date: 11-Mar-2018 12:10:18

Squashliitto on kuukauden alussa julkaissut tuoreen ranking-listauksen ja kössikenttien edustalla on juttua omasta ja muiden sijoituksista riittänyt. Atte on tasaisella suorituksella raivannut tietään itselleen A-sarjan kärkeen ja on luokan toiseksi paras pelaaja. Valio-luokkaan on enää pari pykälää matkaa ja sinne nousu olisi seurahistoriassamme ensimmäinen laatuaan.

Huonosti ei ole mennyt myöskään listalta löytyviltä kahdella seuraavalla Stengårdilla. Jani on A-luokan 15. ja pikkuveli Jonne B-luokan 1.

Miesten C-luokassa kovassa pelivireessä oleva Mika Männistö on kiilannut tiensä sijalle 79 ja pari pykälää alempana Eemeli Lappalainen hiillostaa seuratoveriaan. Kaksikon pelit ovat kieltämättä olleet varsin tasaväkisiä viime aikoina. C-luokan sijalta 98 löytyy uusi Nalle, Liinamaa Kari. Tervetuloa Kari ranking-listalle.

D-luokan kärjessä porskuttaa vakuuttavia peliotteita esitellyt Timo Walli ja kaksi pykälää alempana SM-kisoissa kokemusta kartuttanut Teemu Joutsi. Uutena nimenä listoille on noussut Nallejen brittivahvistus Chris Boggon. D-listalta löytyy lisäksi Severi Stengård, Ari Rinkiö ja Noel Henriksson.

Naisten A-luokassa Kamilla Stengård ja Viola Joutsi tippuivat molemmat yhden pykälän viime listauksesta, joten heidän kohdallaan ei suurta muutosta ole tapahtunut. Niin ikään B-luokasta löytyy tutut nimet; Jemina Stengård, Aino Linho, Roosa Joutsi ja Iiris Joutsi.

Naisten C-luokan kärkipaikalle on noussut Stella Wiman ja sijalta neljä löytyy seurakaveri Elina Heinikoski. Matkaa B-luokkaan olisi enää vähän. C-luokasta löytyy lisäksi Iida Stengård.

Ranking-listalla on siis 22 Nallen nimet (seuraennätys 1.11.2017: 25 pelaajaa).

Miehet

A2 Stengård Atte ↑

A15 Stengård Jani ↑

B1 Stengård Jonne ↑

C79 Männistö Mika ↑

C85 Lappalainen Eemeli ↑

C98 Liinamaa Kari ↑

C128 Kuuluvainen Tuomas ↓

D9 Walli Timo ↑

D12 Joutsi Teemu ↓

D46 Boggon Chris ↑

D56 Stengård Severi ↑

D65 Rinkiö Ari ↓

D107 Henriksson Noel ↑

Naiset

A7 Stengård Kamilla ↓

A15 Joutsi Viola ↓

B12 Stengård Jemina ↑

B13 Linho Aino ↑

B15 Joutsi Roosa ↑

B21 Joutsi Iiris ↓

C1 Wiman Stella ↑

C4 Heinikoski Elina ↑

C13 Stengård iida ↑