Squashliiton ranking 1.11.2018

Post date: 04-Nov-2018 06:33:56

Kössinpelaajat kautta maan ovat jälleen listattuna tuoreeseen paremmuusjärjestykseen – iloksemme ja kauhuksemme. Squashhalleilla on syksyn aikana kohistu myös reaaliaikaisesti päivittyvästä ranking-listasta, jonka uusi sähköinen ’Club Locker’ järjestelmä mahdollistaa. Liiton toiminnanjohtaja kuitenkin kertoo uusimmassa VLog-postauksessaan, että vanhaa ranking-listaa tullaan julkaisemaan vielä tämän pelikauden loppuun, joten luvassa liiton julkaisemat ranking-listat vielä vuodenvaihteessa ja maaliskuun alussa.

Sitten itse listan sisältöön. Atte keikkuu totuttuun tapaan A-listan kärkipaikoilla, mutta huomionarvoista on Jonnen ponkaisu A-listan sijalle nro 27. Onnittelut molemmille hyvistä sijoituksista ja menestystä tuleviin peleihin. Porissa uskotaan Atten nousuun Valio-luokkaan lähitulevaisuudessa, mikäli mies vain pysyy terveenä ja paikat kestää kovan treenauksen.

Seuran nuorista naisista Kamilla ja Viola ovat vakiinnuttaneet omat paikkansa A-listalla. Jemina, Roosa J., Stella ja Aino kehittyvät kuitenkin vauhdilla, joten kärkipaikoilla on syytä olla varuillaan, ettei seurakaverit pääse yllättämään kehittyneillä boasteilla ja terävillä linjalyönneillä.

Ranking-listalla on 22 Nallen nimet (seuraennätys 1.11.2017: 25 pelaajaa).

Miehet

A1 Stengård Atte

A27 Stengård Jonne

B20 Stengård Jani

C22 Lappalainen Eemeli

C62 Mäkisalo Esa

C64 Joutsi Teemu

C76 Liinamaa Kari

C84 Boggon Chris

C86 Männistö Mika

D9 Walli Timo

D30 Stengård Severi

D43 Seilo Timo

Naiset

A5 Stengård Kamilla

A11 Joutsi Viola

B5 Stengård Jemina

B9 Joutsi Roosa

B12 Wiman Stella

B15 Linho Aino

C5 Stengård Mia

C6 Heinikoski Elina

C15 Stengård Iida

C18 Seilo Saimi