Miesten II-divarikierros Helsinki

Post date: 27-Jan-2019 11:51:46

Squashliigan 2-divarin B-lohkon kolmas kierros pelattiin Helsingin legendaarisessa Merihaan palloilukeskuksessa. Ajokeli oli talvinen ja matkaan meni odotettua enemmän aikaa. Hallille saavuttiin viime hetkellä ja lämmittelyt jäivät melko ohuiksi.

SquNan joukkue oli saanut vahvistukseksi kaksi tuoretta junioreiden Suomenmestaria Kamilla ja Viola. Normaalisti he pelaavat naisten SM-liigaa, mutta nyt ei ollut kierrosta ja kilpailuryhmältä saatiin lupa osallistumiseen.

Ensimmäisenä vastaan tuli ESRC III. Käytössä oli kolme kenttää ja kaikki pelasivat samaan aikaan. Pelit etenevät nopeasti ,mutta harmittavasti ei näe, eikä voi kannustaa joukkueen muita pelaajia. Viola pelasi Axel Ollikaista vastaan. Viola vielä ajomatkasta pikkaisen jäässä Axel voitti 3-0. Kamilla pelasi kokenutta Harry Liljaa vastaan ja tässä myös hieman unessa alussa. Peli meni Harrylle 3-0. Jonne pelasi tuoretta junioreiden Suomenmestaria Ville Eskolaa vastaan. Tässä väännettiin täydet viisi erää ja Jonne puristi tiukasti voiton 3-2.

Toisena vastaan tuli Salmisaaren Sisu. Viola pelasi hyväkuntoista Timo Kankaanpäätä vastaan. Viola vei pelin teknisesti paremmalla pelillä 3-0. Kamilla pelasi Kalle Winteriä vastaan ja parin ensimmäisen erän ihmettelyn jälkeen Kallen pelityyli alkoi olla selvillä ja loppu sujui helpommin 3-0. Jonne pelasi Tommi Solansuuta vastaa joka onnistui yllättämään ensimmäisessä erässä, mutta Jonne sai lisättyä peliin tempoa ja voimaa ja voitto kotiin 3-1.

Paluumatkalle päästiin lähtemään hyvissä ajoin ja luntakin tuprutteli jo vähemmän.

Sarjataulukossa ollaan keskipaikkeilla, mahdollisuuksia on vielä jatkoon, mutta vaatii hyviä suorituksia.