Miesten II-divarikierros Helsinki

Post date: 08-Apr-2019 15:41:29

Squashliigan 2-divarin B-lohkon viimeinen kierros pelattiin Helsingin Talihallissa. SquNan joukkue oli jälleen kerran kaivannut naftaliinista uuden pelaajan. Joukkueessa oli nyt mukana ensikertalaisena Kari L. ja lisäksi tuttua kalustoa jo vuosien takaa Jonne S. ja Esa M. Torstaina kiiri Tampereelta tietoa että joukkuetta ei saatu siellä kasaan ja tiedossa oli siis noin kolmen tunnin ajomatka puolen tunnin peliä varten. Nopea sposti muille joukkueille niin saatiin harjoituspelit järjestettyä ystävällisesti Pompsin kanssa, joilla oli myös vain yksi matsi tiedossa.

Virallinen peli käytiin ESRC III nuorta-vanhaa joukkuetta vastaan. Urakan aloitti Kari Axel Ollikaista vastaan, mutta Axelin tarkat lyönnit ja volley tiputukset päättivät pelin nopeasti 3-0 Espoolle. Seuraavaksi jonne pelasi jälleen Ville Eskolaa vastaan joka tuli suurleirin tauolla pelaamaan kierroksen. Tässä väännettiin täydet viisi erää ja suurleirin treenit alkoivat lopussa näkyä Villen pelissä ja peli Poriin 3-2. Esa pelasi kokenutta Harry Liljaa vastaan, mutta ei päässyt peliin mukaan ollenkaan ja perli Harrylle 3-0.

Kausi paketissa ja päädyttiin tällä kertaa neljänneksi, Squnana joukkue oli tällä kaudella monipuolinen, sillä kokoonpano oli joka kerta erilainen.

Mukana olivat mm.

Chris Boggon

Jonne Stengård

Timo Seilo

Eemeli Lappalainen

Kamilla Stengård

Viola joutsi

Timo Walli

Ensi kaudella joukkueen kapteenin ruoriin astuu uusi mies ja lähdetään tosissaan pelaamaan kärkipaikoista.