Squashliiga Miesten 2-divarikierros Vantaa

Post date: 07-Oct-2019 19:18:46

SquNa:n miesten joukkue matkasi pelaamaan 2-divisioonan D-lohkon ensimmäistä kierrosta Myyrmäkeen syyskuun viimeisenä lauantaina. Pelipaikkana oli kolmen kentän urheiluhalli Myyrmäen urheilukeskuksessa, Vantaalla.

Matkaan lähdettiin neljällä pelaajalla: Jonne, Timo S., Timo Walli ja Mika Männistö. 4 pelaajan joukkue on tämän kauden muutos divaripeleissä miehillä. Pelijärjestys on 4-3-1-2.

Ensimmäisessä kohtaamisessa vastaan tuli kotijoukkue MyyrSq 2. Ensimmäisessä pelissä Mika pisti hyvin kampoihin nuoremmalle kaverille, mutta tärkeät pallot kääntyivät vastustajalle. Timo W. pelasi täydet 5 erää taitavaa parikymppistä kaveria vastaan. Peli oli kovaa vääntöä, mutta harmittavasti peli tiukasti vastustajalle. Ykkösten kohtaamisessa Jonne totutteli vastustajan pelityyliin ja pääsi peliin mukaan alun jälkeen. Jonne piti tempoa yllä ja peli alkoi kääntyä väistämättä Jonnelle. Kaverin pelikunto oli selvästi Jonnea perässä, joten loppu tuli helpommin. Kakkosten kohtaamisessa Timo S. ei päässyt mukaan Myyrmäen Britin nopeaan tappopeliin, vaan pallot kuolivat harmittavan nopeasti etunikkeihin. Taktiikkaa koitettiin muuttaa useaan otteeseen, mutta vastustaja piti ohjakset käsissään. Tappio suoraan 3-0. Koko kohtaamisesta SquNa:lle 1-3 tappio.

Toisessa kohtaamisessa vastaan tuli Mikkelin MiSq 3. Nelosten pelissä Mika oli ensimmäistä peliä paljon paremmin mukana matsissa. Peli oli tasaista vääntöä, mutta kääntyi kuitenkin vastustajalle 3-1. Kolmosten pelissä ensimmäisen pelin häviöstä sisuuntunut Timo W. otti ohjat vanhempaa, mutta taitavaa vastustajaa vastaan. Ensimmäisen erän voiton jälkeen toinen erä oli jatkopalloilla, jolloin vastustaja joutui luovuttamaan polven kipeytyessä pelikelvottomaksi. Ykkösten pelissä Jonne pelasi hyvälyöntistä isoa kaveria vastaan. Alun tunnustelun jälkeen jonne huomasi vastustajan liikkeen eteenpäin heikommaksi, jolloin painava takakenttäpeli ja yllättävät etukenttälyönnit toivat helpohkon voiton kotiin. Kakkosten pelissä Timo S. sai vastaansa samantyyppisen vastustajan kuin 1. pelissä oli ollut. Nyt Timo kykeni pitämään pallon paremmin takana, liikuttaen ja väsyttäen vastustajaa. Ensimmäinen erä oli jo tuomittu hävityksi 12-10, mutta Timo huomasi virheen pistelaskussa, reklamoitiin ja palattiin koppiin. Erä kääntyi vielä 12-14 voitoksi. Tämän jälkeen vastustajalla taisi jo hieman usko hiipua. Loppu tuli helpommin, kunhan sai pidettyä pallon takana. Koko kohtaamisesta SquNa miesten joukkue otti 3-1 voiton.

Seuraava kierros pelataan lokakuun viimeisenä lauantaina, 26. päivä Helsingissä. Tammikuussa on odotettavissa kotikierros.