TSSQ 2019

Post date: 21-Sep-2019 13:14:51

Squnalta lähti jälleen kerran kova joukko pelureita mittaamaan tasoaan. Mukana Esa, Kari, Jonne ja Eemeli. Alunperin Mikan piti myös lähteä mukaan, mutta tuli yllättäen kipeäksi ja Eemeli nappasi varapaikan.

Kaavioita oli vain kaksi joista ykköskaaviossa 3 pelaajaa ja loput 18 kakkoskaaviossa. Isossa kaaviossa on hyvät ja huonot puolet. Huono puoli on se että huonolla tuurilla pelejä on vähän, kuten Esalla joka pelasi vain kaksi peliä. Hyvä puoli taas on se että pelejä voi olla paljonkin, kuten Eemelillä joka urakoi viisi peliä joista kolme ensimmäistä olivat perätysten noin viiden minuutin tauoilla. Jonne ja Karilla oli molemmilla neljä peliä. Tuo 32 kaavio on haastava myös clublockerille joka ei oikein taivu Condensed näkymässä näyttämään koko kaaviota varsinkaan sieltä loppupäästä. Lisää kliksuttelemalla tulokset sieltä kyllä löytyy, mutta TournamentSoftwarea on ikävä.

Turussa on Suomen ylivoimaisesti parhaat kisajärjestelyt. Tarjolla oli kahvit ja omenatortut vaniljakiisselillä sekä urheiluojuomaa. Tässä haastetta miten parannetaan Joulukuussa 14-15 päivä pelattavissa Pori Open kisoissa.

Porilaiset eivät tällä kertaa päässeet toista kierrosta pidemmälle ja lopulliset ovat sijoitukset:

9. Jonne

15. Kari

16. Eemeli

17. Esa (Platen voitto)

Tulokset löytyy täältä: https://clublocker.com/tournaments/11180/draws?divisionId=300&sectionId=1&offset=0

Turussa oli hienot kisat, kiitokset järjestäjille.