U19 EM kisat Praha

Post date: 05-May-2019 10:35:02

Junioreiden EM kisat pelattiin Tsekin Prahassa 13-21.4.2019. Kilpailit olivat kaksiosaiset. Ensin pelattiin yksilökilpailut ja heti sen jälkeen joukkuekilpailut.

Squnalta oli mukana kaksi edustajaa Kamilla ja Viola. Suomen joukkue koostui lisäksi kolmesta pojasta Samuli Niskala, Ville Koskinen ja Elias Korhonen.

Taso kisoissa oli todella kova, onhan siellä euroopan parhaat juniori pelaajat. Yksilökisassa Viola sai ensimmäisellä kierroksella byen ja sijoittui lopulta sijalle 31. Kamilla sijoittui sijalle 43.

Joukkuekilpailussa Suomen ranking oli 18 sijalla. Alkulohko oli tiukka ja siitä päädyttiin taistelemaan sijoista 17-20. Lopullinen sijoitus oli rankingin mukainen eli 18.

Hotelli oli keskustan liepeillä oleva erittäin näyttävä Hotel Don Giovanni.

Turnauksessa oli käytössä Tournament software josta tuloksia on helppo seurata nyt myös livenä. Club Lockerilla on vielä melkoisesti kirittävää jos aikoo päästä edes lähelle samaa käytettävyyttä.