Masters SM 2020

Post date: 21-Jan-2020 10:25:06

Mastersin SM järjestettin tällä kertaa Tampereella Nääs-Squashin toimesta. Matka Tampereelle sujui mukavasti ja pienen navigointi ongelman vuoksi nähtiin Tampereen uutta ratikka linjaa pitkä pätkä. Tampereella on järjestetty kisoja ennenkin ja järjestelyt toimivat hienosti, pelit olivat käytännnössä koko ajan ajallaan ja sennukisojen tyyliin tunnelma oli rento ja mukava. Kisalahjana oli tyylikäs pipo kahdessa eri värissä.

Squnalla oli mukana oli tällä kertaa kaksi osallistujaa, Esa 55+ sarjassa ja ja Jonne 45+ sarjassa.

Jonnella oli Lohkopelit joten kolme peliä pelattiin jo lauantaina. Ensimmäinen peli Petteri Tiitisen kanssa oli kohtalaisen tasaista, lopulta kuitenkin 3-1 tappio. Marko Kämäräisen kanssa peliä ei sitten tullutkaan vaan Marko piti pallon takana ja katkoi tasaisesti volleystä pisteet eteen. Kolmas peli oli Kalle Högströmia vastaan josta voitto Jonnelle 3-0 hyvän väsytyksen ansioista. Jatkopeli oli ajastettu sunnuntaille, mutta aikataulu kiireiden vuoksi se runnottiin vielä illan päätteeksi. Kimmo Koskivaaran peli oli liian erilaista ja selkeä tappio 3-0. Lopullinen sijoitus 45+ sarjassa 6.

Esalla ensimmäinen peli oli Petri Rasmusta vastaan, jonka varma peli jauhoi 3-0 tappion Esalle. Seuraava peli oli Kalle Wintheria vastaan. Tästä Esa suoriutui pienen alkuverryttelyn jälkeen voittoon 3-1. Jatkopelit oli luvassa sunnuntaille sijoista 9-16. Illaksi ajettiin kotiin, mutta matkalla alkoi Esalla hammasta särkeä sen verran että piti poiketa Satasairaalan päivystyksessä korjamassa purukalustoa.

Aamulla pelit jatkuivat Tampereella ja lopullinen sijoitus miehet 55+ sarjassa 12.

Squash.fi löytyy lisätiedot ja tulokset: https://www.squash.fi/?p=24223