Squashliiga miesten 2-divari Pori

Post date: 26-Jan-2020 13:51:05

Miesten 2-divarikierros pelattiin tällä kertaa omalla kotikentällä. Matka kisapaikalle sujui siis nopeasti tällä kertaa.

Vastassa oli tilastojen mukaan kovimmat joukkueet vastassa ja viime kierroksella turpaan tuli 4-0 molemmissa peleissä.

Ensimmäisenä vastaan tuli Espoon joukkue ja Mika aloitti Tapio Arimoa vastaan. Mika ei päässyt peliin ollenkaan kiinni ja peli nopeasti ohi 3-0 tappiolla. Samaan aikaa pelasi Timo Kalle Högströmia vastaan. Timo pyristeli mukana jonkin aikaa, mutta Kallen varma peli oli liikaa ja tappio 3-0. Kari pelasi Vesa Kylmälää vastaan täydet viisi erää, mutta Vesa veti pidemmän korren 3-2. Jonne pelasi myös täydet viise erää Kristian Ulfvesia vastaan ja puristi lopulta 3-2 voiton.

Toinen kierros oli Helsingin joukkuetta vastaan. Mika aloitti Esa Tuomista vastaan ja sai yhden erän napattua ennenkuin Esa meni menojaan 3-1. Tässä edistystä kuitenkin tapahtunut sillä viime kierroksella Mika ei saanut erääkään. Timo pelasi Teemu Suvantoa vastaan tasaisesti, mutta Teemun varmempi peli edessä ratkaisi pelin 3-0. Kari pelasi Risto Vuopalaa vastaa tiukan taiston, mutta Risto vei kokemuksella erät itselleen 3-0. Jonne vastus oli Arttu Raunio joka viime kierroksella vei kirvelevän viiden erän väännön itselleen. Nyt kuitenkin kotikentällä kovan takapaeli väännön jälkeen voitto Jonnelle 3-1,

ESRC ja HSRC ovat jo menneet tämän lohkon osalta menojaan. Muille on jäänyt vain murusia. Viimeinen kierros on maaliskuussa Mikkelissä. Mika on ilmeisesti pois rosterista operaation vuoksi, joten uusi peluri pitää löytyä siihen mennessä.

Tuloksia voi klikkailla täältä: https://www.squash.fi/?page_id=23496