Squashliiga Naisten 1-divari Pori

Post date: 08-Mar-2020 07:58:24

Porissa järjestettiin naisten 1-divisioonan puolikas kierros lauantaina 29.2. Porin Urheilutalolle oli saapunut kaksi joukkuetta Espoosta SquNa3:n vieraaksi. ESRC2 ja ESRC3 olivat tasoltaan samaa luokkaa SquNan joukkueen kanssa ja tasaisia pelejä tulikin.

Ensimmäisessä kohtaamisessa ESRC2:sta vastaan pelit SquNalta aloitti jo tottunut tuuraaja Mia kolmosten pelissä. Lainapelaaja Turusta, Lotta Toivanen oli German Junior Openissa, joten Mian apuja tarvittiin taas. Ottelu Anni Lehikoista vastaan oli tasainen ja pitkiä palloja sisältänyt taisto, joka kääntyi kuitenkin erittäin tiukasti Espoolaisille 3-0, kaikkien erien päättyessä kahden pisteen erolla. Kakkosten pelissä Iida Stengård pelasi kokenutta Inka Luhtalaa vastaan. Iida sai ensimmäisen erän, mutta sitten erät kääntyivät ESRC2:lle 3-1. Ykkösten pelissä Saimi Seilo pelasi Emilia Kostiaista vastaan. Jo tutusta vastustajasta tuli nyt ensimmäinen voitto. Pitkä ja tiukka ottelu sisälsi paljon pitkiä palloralleja ja tasaista vääntöä. Ottelu SquNalle 3-1.

Toisessa kohtaamisessa vastaan tuli ESRC3. Kolmosten pelissä Mia sai helpon voiton Espoon Senni Salosesta suoraan 3-0, paremman peruspelinsä ansiosta. Kakkosten pelissä Iidalla oli vastassa Aada Borgsrtöm, 3 vuotta Iidaa vanhempi tyttö Espoosta. Iida hoiteli matsin tiukan väännön jälkeen 3-1. Tässä ottelussa Iida onnistui erityisen hyvin volley-pelissä. Ykkösten pelissä Saimi sai vastaansa myös tutun vastustajan, Morgan Xiao-berglundin. Ottelu oli koko ajan Saimin kontrollissa, joskin rikkonainen monine let – ja stroke tuomioineen. Olipa ottelussa 5 minuutin lääkintätaukokin, Morganin saatua osuman Saimin mailasta silmäkulmaansa. Ottelu Saimille suoraan 3-0.