Ajankohtaista

Squash on monipuolisella tavalla terveellinen liikuntalaji. Squashin pelaaminen kehittää ketteryyttä, silmä-käsi-koordinaatiota, lisää liikkuvuutta, parantaa keskittymiskykyä, lisää voimaa ja kestävyyttä, sekä parantaa hapenottokykyä.

 

Porissa harrastetaan squashia viikoittain Porin urheilutalolla ja sopivan tasoista peliseuraa löytyy aina alakouluikäisistä junioreista varttuneempiin yli 65-vuotiaisiin senioreihin. Taitotaso vaihtelee vasta-alkajista aina squashliigapelaajiin sekä miehissä että naisissa.

 

Seuravuoroille pääsee ilmaiseksi tutustumaan lajiin. Kokeneemmat pelaajat ja valmentajat neuvovat niin tekniikassa kuin pelitaktiikassakin. Lainamailoja ja palloja saa seuralta pelivuorolle. Mukaan siis tarvitsee vain sisäpelivarusteet ja juotavaa. Juniori-ikäisten (0-18-vuotiaiden) on käytettävä seuravuoroilla suojalaseja ja aikuisillekin suojalasien käyttöä suositellaan.

 

Squashpallo liikkuu kentällä nopeasti ja voi aiheuttaa vakavia vaurioita osuessaan silmän alueelle! Toisin kuin monessa muussa mailapelissä, squashissa ei ole pelaajilla omia kenttäpuoliskoja, vaan pelikaveri liikkuu samassa tilassa sekä leveys- että syvyyssuunnassa. Jos pelikaveri on lyöntilinjalla, palloa ei tule koskaan lyödä!

 

Tiedustele sinulle sopivaa seuravuoroa stroke@squashnallet.com ja lue lisää www.squashnallet.com.

 

Mikäli squash lajina iskee kipinää ja haluat aloittaa viikoittaisen harrastamisen, niin kevätkausi kahdella viikoittaisella pelivuorolla maksaa junioreille 120 € ja aikuisille 160 €. Tervetuloa pelaamaan squashia!

 


Lisää tietoa squashista lajina: Squashin ABCD

All rights reserved - Squash-Nallet ry