Ajankohtaista

KORONARAJOITUKSET JATKUVAT 15. TAMMIKUUTA 2022 ASTI - NUORET PÄÄSEVÄT HARRASTAMAAN

Lounais-Suomen Aluehallintoviraston (AVI) 29. joulukuuta tekemän päätöksen mukaan laajat koronarajoitukset jatkuvat Porissa. Uuden määräyksen mukaan alaikäisten lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta voi kuitenkin taas jatkua 1. tammikuuta alkaen.

Tartuntatautilain pykäliin 58 ja 58 g perustuva tuore AVIn päätös jatkaa aiempia rajoituksia, joiden perusteella yleisötilaisuudet on kielletty ja useita kaupungin palveluita on suljettu. Aiempi päätös on voimassa 31. joulukuuta asti ja uusi päätös astuu voimaan 1. tammikuuta 2022 alkaen. Näin ollen esimerkiksi lasten ja nuorten harrastustoiminta voi jatkua tammikuun ensimmäisestä päivästä.

Juniorivuorot jatkuvat näin ollen normaalisti joulutauon jälkeen maanantaina 10.1.2022 alkaen. Lapsilla ja nuorilla käsitetään vuonna 2004 tai sen jälkeen syntyneet. Kaupungin liikuntatilat ja -palvelut ovat lähtökohtaisesti kiinni. Poikkeuksen tekevät vain ohjattu alaikäisten harrastustoiminta sekä ammattiurheiluksi luokiteltava toiminta. Aikuisten harrastustoimintaa sisätiloissa ei voi toteuttaa.

All rights reserved - Squash-Nallet ry