Ajankohtaista

VUOSIKOKOUS PIDETTIIN LAUANTAINA 2.4.2022

Squash-Nallet ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin lauantaina 2. huhtikuuta 2022, klo 13:00 Porin urheilutalon kössikenttien viereisellä saunaosastolla (Sauna 1). Vuosikokousta ennen seuran sisäisissä Ladder-kisoissa pelasi 5 seuran jäsentä.

Vuosikokous hyväksyi toimintakertomuksen vuodelta 2021, sekä myönsi vastuuvapauden vastuuvelvollisille. Koronan varjostamasta vuodesta huolimatta harrastustoimintaa päästiin osan vuotta toteuttamaan. Junioreiden toimintaa rajoitettiin vähemmän kuin aikuispelaajien. Jäsenmäärä seurassa oli toisena koronavuonna edelleen laskussa, minkä uskotaan johtuvan erityisesti rajoituksista johtuvasta epävarmuudesta harrastusmahdollisuuksiin.

Seuran talous oli 1807,80 euroa ylijäämäinen, johtuen suureksi osaksi kilpailutoiminnan vähäisyydestä. Jäsenmaksut ovat seuratoiminnan pääsääntöinen rahoituksen lähde ja ne muodostavat yli 70 % seuran tuloista. Merkittävä osuus on myös Porin kaupungin myöntämällä avustuksella, joka kohdennetaan junioritoiminnan tukemiseen.

Seuran menoista valtaosa kohdistuu kenttävuokriin. Kilpailutoiminta oli vuonna 2021 koronasta johtuen poikkeuksellisen vähäistä, jolloin kaikista seuran menoista kilpailuihin kohdistui vain vajaa 10 % menoista. Vuosikokouksessa oli toivekkuutta vuoden 2022 osalta, että kilpailemaan päästään aktiivisemmin.

Vuosikokouksen hyväksymässä toimintasuunnitelmassa kaudelle 2022-2023 korostettiin seuran sitoutumista toiminnan kehittämiseen Olympiakomitean ja lajiliittojen yhdessä laatiman vastuullisuusohjelman 2020-2024 mukaisesti. Tavoitteena on kaikissa olosuhteissa vastuullinen liikunta ja urheilu, joka edistää terveellisiä elintapoja ja kannustaa liikunnalliseen elämäntapaan. Toimintasuunnitelman osana käsiteltiin talousarvio vuodelle 2022 ja päätettiin pitää jäsenmaksut tulevalla kaudella ennallaan.

Seuran hallinnossa tehtiin vain pieni muutos, kun hallituksen varajäseneksi valittiin Timo Seilon tilalle Tuomas Kuuluvainen. Muu hallitus, toiminnanjohtaja ja toiminnantarkastajat jatkavat samoissa tehtävissä.

Kaudella 2022-2023 päätettiin osallistua sekä naisten että miesten joukkueilla Squashliigaan. Miesten joukkueenjohtajaksi valittiin Jonne Stengård ja naisten joukkueenjohtajaksi Teemu Joutsi.

Muissa asioissa päätettiin muun muassa tukea taloudellisesti seuran junioreita, jotka osallistuvat EM-, SM- tai kansainvälisiin kilpailuihin, kuten Finnish Junior Open:iin.

Vuosikokouksen jälkeen oli vuorossa vielä saunakokous, jossa tehtiin sitten ne tärkeimmät päätökset puheenjohtajan ja toiminnanjohtajan toimesta, kun päätettiin luoda painetta kaupungin suuntaan squash-kenttien sähköisen varausjärjestelmän saamiseksi Poriin.

SquNa toimintakertomus 2021.pdf
SquNa ToSu 2022-2023.pdf

All rights reserved - Squash-Nallet ry