Ajankohtaista

VUOSIKOKOUS PIDETTIIN LAUANTAINA 25.3.2023

Squash-Nallet ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin lauantaina 25. maaliskuuta 2023 urheilutalon kössikentällä. Samaan aikaan urheilutalon tiloissa käytiin cheerleader-kisat ja vuosikokouksen pitopaikaksi varattu saunakabinetti oli varattu sekä kisajärjestäjille että Squash-Nalleille. Nallet väistivät ja saivat käyttöön vuosikokouksen pitopaikaksi kössikenttä kakkosen.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jonne Stengård ja varapuheenjohtajana Teemu Joutsi. Rahastonhoitajana jatkaa niin ikään Mika Männistö, sekä hallituksen jäsenenä Timo Walli. Hallituksen varajäseninä jatkavat Mia Stengård ja Tuomas Kuuluvainen. Toiminnantarkastajaksi valittiin Rauno Lehtonen ja hänen varalleen Esa Mäkisalo. Toiminnanjohtajana seurassa jatkaa Eemeli Lappalainen. 

Kaudelle 2023-2024 päätettiin ilmoittaa seuran naisten joukkue SM-liigaan ja miesten joukkue 3-divariin. Naisten joukkueen joukkueenjohtajaksi valittiin Teemu Joutsi ja miesten joukkueen joukkueenjohtajaksi Jonne Stengård.

Vuosikokous hyväksyi seuran uudet säännöt ja ne astuvat voimaan heti kun ne on saatu rekisteröityä yhdistysrekisteriin. Keskeisenä muutoksena säännöissä oli toiminnan perustaksi lisätyt liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet, sekä kaikkien jäsenten sitoutuminen kulloinkin voimassa olevaan Suomen antidopingsäännöstöön.

Niin ikään seuran toimintakertomus ja toimintasuunnitelma vahvistettiin kokouksessa.

SquNa toimintakertomus 2022.pdf
SquNa ToSu 2023-2024.pdf

Kiitos kokouksesta!

All rights reserved - Squash-Nallet ry