Ajankohtaista

VUOSIKOKOUS TORSTAINA 30.5.2024 KLO 19.30, PORIN URHEILUTALO, NEUVOTTELUHUONE 1

Squash-Nallet ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 30. toukokuuta 2024, klo 19.30 Porin urheilutalon neuvotteluhuoneessa.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat, sekä esityslistalla myös yhdistyksen sääntöjen muuttaminen.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki jäsenet ja junioreiden vanhemmat. Kaikilla 15-vuotta täyttäneillä jäsenillä on vuosikokouksessa äänioikeus.

Kokouksen esityslista:


KAUDEN PÄÄTÖSKISAT TORSTAINA 30.5.2024 KLO 17.30, PORIN URHEILUTALO

Ennen vuosikokousta pelataan kauden päätöskisat. Jäsenet voivat ilmoittautua kisaan nimenhuuto.com palvelun kautta.

SquNa Toimintakertomus 2023.pdf

Hallituksen esitys toimintakertomukseksi 2023

Squash-Nallet ry (lyh. SquNa) on porilainen, vuonna 1989 perustettu squashseura. Seuran tarkoituksena on squash-urheilun avulla kehittää jäsenten fyysisiä ja moraalisia ominaisuuksia, sekä kasvattaa urheilun avulla ihmisiä ymmärtämään paremmin toinen toisiaan ja luoda näin kestäviä ystävyyssuhteita.

Squash-Nallet ry on Suomen Squashliitto ry:n (SSqL) jäsenseura ja se kehittää yhdessä muiden squashseurojen kanssa lajia Suomessa. SSqL edistää, valvoo ja ohjaa suomalaista squashia sekä toimii squashseurojen valtakunnallisena yhdyselimenä. Seuran ja liiton toiminta perustuu liikunnan eettisiin arvoihin ja reilun pelin periaatteisiin.

SquNa ToSu 2024-2025.pdf

Hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi kaudelle 2024-2025

Seura pyrkii kaudella 2024-2025 aktiivisesti tekemään squashia tunnetuksi omalla toiminta-alueellaan ja kannustamaan lajin pariin uusia jäseniä. Pyrkimys on, että squash on kaikkien tuntema laji, jota harrastetaan hyvässä seurassa.

Squash-Nallet ry:n toiminta koostuu kilpaurheilusta ja kuntoliikunnasta. Kilpaurheilussa seura osallistuu kansalliseen Squashliigaan, sekä muihin kansallisiin ja kansainvälisiin squashturnauksiin ja arvokisoihin. Kuntoliikunnassa järjestetään viikoittaisia harjoittelu- ja treenausvuoroja Porin urheilutalolla.

Tervetuloa päätöskisaan ja kokoukseen!

All rights reserved - Squash-Nallet ry