TIETOA MEISTÄ

Squash-Nallet ry (lyh. SquNa) on porilainen squashseura, joka on perustettu vuonna 1989. Seuran tarkoituksena on squash-urheilun avulla kehittää jäsenten fyysisiä ja moraalisia ominaisuuksia, sekä kasvattaa urheilun avulla ihmisiä ymmärtämään paremmin toinen toisiaan ja luoda näin kestäviä ystävyyssuhteita. Toiminta perustuu liikunnan eettisiin arvoihin ja reilun pelin periaatteisiin.


Seuran toiminta keskittyy Porin Urheilutalolle ja toimintaa järjestetään viikoittain junioreista senioreihin, aloittelijoista kilpapelaajiin.


Squash-Nallet on Suomen Squashliiton jäsenseura ja se kehittää yhdessä muiden squashseurojen kanssa lajia Suomessa.


Seura pyrkii aktiivisesti tekemään squashia tunnetuksi omalla toiminta-alueellaan ja kannustamaan lajin pariin uusia jäseniä. Pyrkimys on, että squash on kaikkien tuntema laji, jota harrastetaan hyvässä seurassa.

SQUASH ON KAIKKIEN TUNTEMA LAJI, JOTA HARRASTETAAN HYVÄSSÄ SEURASSA!

TOIMINNAN TASOT

Squash-Nallet ry:n toiminta voidaan jakaa kolmeen toiminnan tasoon: huippu-urheiluun, kilpaurheiluun ja kuntoliikuntaan.


Seuran huippua edustavat liiga- ja maajoukkuepelaajat, sekä huippulupaavat juniorit, joille kehityssuunnitelmat laaditaan aina tapauskohtaisesti.


Kilpaurheilussa seuran miesten ja naisten edustusjoukkueet osallistuvat Suomen Squashliiton järjestämään Squashliigaan.


Kuntoliikunta käsittää viikoittaiset harjoitteluvuorot Porin

urheilutalolla. Harrastevuoroja järjestetään junioreille, naisille ja miehille eri tasoryhmittäin.

VALMENNUKSELLA TUETAAN NUORTEN KASVUA JA TARJOTAAN YHTEISÖLLISYYTTÄ, ILOA, OSALLISUUTTA JA ONNISTUMISEN KOKEMUKSIA.

VALMENNUS

Seura tarjoaa valmennusta niin juniori- kuin aikuispelaajillekin. Valmennuksella tuetaan urheilusta kiinnostuneiden henkilöiden mahdollisuuksia toteuttaa liikunnallista elämäntapaa ja tarjotaan yhteisöllisyyden, ilon, osallisuuden ja onnistumisen kokemuksia.


Valmennettavan kehittyessä harjoittelusta tulee tavoitteellisempaa, vaativampaa ja itsenäisempää. Seura ohjaa kehittyviä pelaajia ottamaan vastuuta omasta kehittymisestään ja tukee pelaajien kehittymistä lajin vaatimusten mukaisesti.


Edistyneitä junioripelaajia kannustetaan ottamaan valmennusvastuuta nuoremmista ikäryhmistä. Nuorten valmentajien pelaajana kehittymistä tuetaan maksamalla matkakorvauksia kansallisiin kisoihin osallistumisesta.

SQUASH-NALLET TARJOAA AVOINTA, YHTEISÖLLISTÄ JA JÄRJESTETTYÄ LIIKUNTAA KAIKILLE HALUKKAILLE!

All rights reserved - Squash-Nallet ry